Kapperskorting voor kappers registreer en maak een account.

Kapperskorting voor kappers met korting op hairextensions en al onze overige producten in onze shop. Profiteer als kapsalon ook van de 10% korting en meldt je salon vandaag nog aan. Bij hogere afnames ontvang je een hogere korting op extensions. Original Socap is de haarshop voor 100% human haarextensions.

Registreer hier uw kapsalon om in aanmerking te komen voor onze kapperskorting van 10%. Met het aanvragen van een Kappers Account gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid. Onvolledige of onjuist ingevulde formulieren kunnen wij niet in behandeling nemen.

kapperskorting-korting-kapper-kapsalon-extensions-socap-haarshop-hairextensions

Speciale kortingen voor groothandels

Wij geven een aantrekkelijke korting op onze producten voor groothandels. Graag hebben wij u als klant als u een groothandel heeft, maar ook wanneer u een voorraad wilt aanleggen om uw klanten direct te kunnen voorzien van Original Socap producten.

Informeer naar de mogelijkheden.

Registreer hier uw kapsalon om in aanmerking te komen voor onze groothandelskorting. Met het aanvragen van een Groothandels Account gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid. Onvolledige of onjuist ingevulde formulieren kunnen wij niet in behandeling nemen.