Cursus 2017-12-02T21:22:51+00:00
Loading...
cursus-extensions-opleiding-academy

Complete opleiding Allround Hairextension Expert

Opleiding van 3 maanden of korter tot hairextension expert. 13 weken lang ga je elke week naar school, volg je al onze opleidingen. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die serieus verder willen in het vak hairextensions. Na afronden van deze opleiding ben je ook helemaal klaar voor om een eigen salon te openen.

Boek deze cursus
extensions-cursus-hairextensions-6-systemen

Cursus extensions leer 6 systemen op 1 dag.

Cursus hairextensions die 6 systemen leert op 1 dag. U heeft voor deze dag geen kappers ervaring nodig. Tijdens deze cursus krijgt u veel theorie en uitleg over verschillende methodes en er wordt u veel voorgedaan en gedemonstreerd.

Boek deze cursus
Basiscursus hairextensions

Basiscursus Hairextensions

De basiscursus hairextensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet u de hairextensions altijd in op een oefenhoofd.

Boek deze cursus
basis-cursus-hairweave-extensions-vlech-socap-original

Basiscursus Hairweave

De basiscursus Hairweave duurt 1 dag. Deze cursus begint om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basis cursus zet u de Hairweave altijd in op een oefenhoofd.

Boek deze cursus
microring-cursus-socap-extensions-hairextensions

Basiscursus Microring Technieken

De basiscursus microring extensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet u de microring extensions altijd in op een oefenhoofd.

Boek deze cursus
Socap-tapeextensions-tape-extensions-sticker-hairextensions

Cursus Tape Extensions

Deze cursus duurt gemiddeld 4 uur. Voor deze cursus heb je een model nodig. Het model betaald dan de extensions. Je hebt voor een haarverlenging ongeveer 6 tot 8 pakjes nodig. Je leert een haarverlenging zetten met tape extensions. Zowel het verwijderen als het herplaatsen van deze extensions. De extensions blijven 3 tot 4 maanden zitten en je kunt ze hergebruiken. Ook leer je de extensions in model te knippen of te snijden en natuurlijk het stylen van het haar.

Boek deze cursus
Socap-extensions-cursus-hairextensions

Masterclass Hairextensions

De masterclass Hairextensions duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 17:30 uur. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

Boek deze cursus
masterclass hairweave

Masterclass Hairweave

De masterclass hairweave duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 17:30. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

Boek deze cursus
micro-ring-extensions-cursus

Masterclass Microring

De masterclass microring duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 17:30. Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. U neemt u uw eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen. De prijzen kunt u vinden op onze website.

Boek deze cursus
Salon Training hairextensions

Salontraining Hairextensions

Het is bij Original Socap mogelijk om een salontraining hairextensions te boeken. Wij komen op in overleg met de salon op een afgesproken datum bij u in de salon een opfris cursus of een complete hairextension training geven voor uw personeel.

Boek deze cursus
cursus-school-kapperschool-roc

College Hairextensions op uw school of opleidingsinstituut

Het ROC te Nijmegen heeft het voortouw genomen om het vak hairextensions bij de kapperopleiding aan te bieden. In samenwerking met Haar-Expert Sylvia Bruens van Original Socap is er passend lesmateriaal ontworpen. De eerste Gast Colleges Hairextensions zijn met veel enthousiasme ontvangen en de volgende ROC’s staan al in de agenda. Scholen die meer informatie willen ontvangen over dit College kunnen een email sturen naar info@orginalsocap.nl

Boek deze cursus
Erkend Leerbedrijf SBB

Enige in Nederland: Erkend Leerbedrijf SBB Beroepsonderwijs

Socap Original (Total Hair Academy B.V.) is het enige hair extensions bedrijf dat door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) wordt erkend.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen ze de beroepspraktijkvorming (bpv).

Als erkend leerbedrijf voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  1. Je biedt de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij/zij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. Je stelt een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Je maakt tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn/haar taak te laten uitvoeren.
  3. Je bent bereid om samen te werken met de school en SBB en je verstrekt daartoe de benodigde informatie.
  4. Je gaat akkoord met vermelding van je bedrijfsgegevens op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een leerplaats (stage of leerbaan) zoeken in het mbo.