FAQ items aan het laden...
cursus-extensions-opleiding-academy

Complete opleiding Allround Hairextension Expert

Opleiding van 3 maanden of korter tot hairextension expert. 13 weken lang ga je elke week naar school, volg je al onze opleidingen. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die serieus verder willen in het vak hairextensions. Na afronden van deze opleiding ben je er helemaal klaar voor om een eigen salon te openen.

extensions-cursus-hairextensions-6-systemen

Cursus extensions leer 10 systemen op 1 dag.

Cursus hairextensions waarbij je 10 verschillende systemen leert op 1 dag. Je hebt voor deze dag geen kappers ervaring nodig. Tijdens deze cursus krijg je veel theorie en uitleg over verschillende methodes en er wordt veel voorgedaan en gedemonstreerd.

Basiscursus hairextensions

Basiscursus Hairextensions Klassikaal

De basiscursus hairextensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet je de hairextensions altijd in op een oefenhoofd.

basis-cursus-hairweave-extensions-vlech-socap-original

Basiscursus Hairweave Klassikaal

De basiscursus Hairweave duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet je de Hairweave altijd in op een oefenhoofd.

cursus-v-part-pruik-haarstuk-u-part-maken

Cursus V-part U-part haarstuk of pruik maken

Cursus duurt 1 dag. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Aan het eind van de dag heb je je eigen haarstuk of pruik gemaakt.

microring-cursus-socap-extensions-hairextensions

Basiscursus Microring en Nano Technieken Klassikaal

De basiscursus microring extensions duurt 1 dag. Je leert op deze dag een hairweave met microringen plaatsen maar ook one on one I-tip extensions. Ook behandelen wij het nano extension systeem. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Tijdens de basiscursus zet je de microring extensions altijd in op een oefenhoofd.

cursus-tape-extensions-socap

Cursus Tape Extensions

Deze cursus duurt gemiddeld 4 uur. Voor deze cursus heb je een model nodig. Het model betaald dan de extensions. Je hebt voor een haarverlenging ongeveer 6 tot 8 pakjes nodig. Je leert een haarverlenging zetten met tape extensions. Zowel het verwijderen als het herplaatsen van deze extensions. De extensions blijven 3 tot 4 maanden zitten en je kunt ze hergebruiken. Ook leer je de extensions in model te knippen of te snijden en natuurlijk het stylen van het haar.

cursus-opleiding-school-hairextensions-socap-original-coldhair

Cursus Coldhair Extensions 1 dag

Coldhair is het nieuwste systeem om hairextensions te plaatsen. Met deze gepatenteerde techniek van Original Socap. Het systeem kan wel 4 tot 6 maanden blijven zitten en je voelt de extensions niet zitten. Deze cursus duurt gemiddeld 6 uur. De extensions zijn exclusief van zeer hoge kwaliteit. Voor deze cursus heb je een model nodig. Het model betaald dan de extensions. Je hebt ongeveer voor een haarverlenging 8 tot 12 pakjes nodig. Ook leer je de extensions in model te knippen of snijden en natuurlijk het stylen van het haar. Tijdens de cursus gebruiken wij alleen extensions van Original Socap. Deze extensions zijn alleen bij ons te koop.

Socap-extensions-cursus-hairextensions

Masterclass Hairextensions

De masterclass Hairextensions duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Je neemt je eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen bij ons in de salon. De prijzen kun je vinden op onze website.

masterclass hairweave

Masterclass Hairweave

De masterclass hairweave duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Je neemt je eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen bij ons in de salon. De prijzen kun je vinden op onze website.

nano-extensions-nanoring-hairextensions-socap

Masterclass Microring

De masterclass microring duurt 1 dag. Dit is de vervolgcursus na onze basiscursus. Deze cursus begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00. Voor deze cursus heb je geen kapperservaring of Kamer van Koophandel inschrijving nodig. Je neemt je eigen model mee om een haarverlenging in te zetten. Voor de cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen bij ons in de salon. De prijzen kun je vinden op onze website.

leraren-opleiding-hair-extensions

Lerarenopleiding Hairextensions

Lerarenopleiding hairextensions omdat veel kappersscholen het vak extensions gaan toevoegen aan hun les programma. Voor het vak hairextensions zijn geen richtlijnen opgesteld en iedereen doet maar wat! Sylvia Bruens heeft exclusieve duidelijke video’s,  illustraties en lesmateriaal  die tijdens de training getoond gaan worden. Je raakt vertrouwd met het door haar ontwikkelde basis model hairextensions.

Salon Training hairextensions

Salontraining Hairextensions

Het is bij Original Socap mogelijk om een salontraining hairextensions te boeken. Wij komen op in overleg met de salon op een afgesproken datum bij jou in de salon een opfriscursus of een complete hairextension training geven voor jouw personeel.

WIJ BIEDEN OOK ONLINE CURSUSSEN VOOR THUIS ACHTER JE COMPUTER

cursus-extensions-opleiding-academy

Online cursus wax extensions volgen

Met veel trots introduceren wij nu als eerste in West-Europe de cursus Wax Hairextensions  – Online, die je dus thuis kunt volgen vanaf je eigen laptop, tablet of smartphone. Deze zeer complete cursus bestaat uit 9 modules, 30 hoofdstukken en is Nederlandstalig. Alles wordt uitgelegd met duidelijke foto’s, illustraties, video’s en alle teksten zijn makkelijk te volgen. Je hebt geen kapperservaring nodig. De totale cursusduur is tussen de 9 uur en 12 uur, maar je mag er 14 dagen over doen. Prijs € 59,00

cursus-extensions-opleiding-academy

Online cursus hairweave extensions volgen

Met veel trots introduceren wij nu als eerste in West-Europe de cursus Hairweave met vlecht  – Online, die je dus thuis kunt volgen vanaf je eigen laptop, tablet of smartphone. Deze zeer complete cursus bestaat uit 7 modules, 27 hoofdstukken en is Nederlandstalig. Alles wordt uitgelegd met duidelijke foto’s, illustraties, video’s en alle teksten zijn makkelijk te volgen. Je hebt geen kapperservaring nodig. Je mag er 14 dagen over doen en je krijgt een certificaat.
Prijs € 59,00

 
online cursus microring

Online cursus tape extensions

Volg nu de online cursus tape extension thuis achter je computer of tablet. Je leert alles wat je moet weten over tape extensions. Deze cursus bevat 8 hoofdstukken en 28 modules met veel informatie om professioneel je hairextensions te plaatsen. De theorie is gemakkelijk te volgen en ondersteund met foto’s en video materiaal.
Prijs € 59,00

online cursus microring

Online cursus microring extensions

De online cursus Microring Extensions, speciaal ontwikkeld door de hair extensions expert van Nederland Sylvia Bruens. Deze cursus bestaat uit 7 modules en 30 hoofdstukken. Alle onderdelen worden behandeld en worden duidelijk uitgelegd met foto’s, illustraties en speciaal voor dit e-learning programma video’s. Na elke module volgt een quiz met vragen en aan het eind ontvangt u een certificaat.
€ 59,00

online-cursus-knippen-snijden-hairextensions

Online cursus knippen en snijden van hairextensions

Knippen & Snijden van Hairextensions is een hele kunst die zelfs top kappers niet altijd goed beheersen. In 7 makkelijke stappen kan iedereen een mooi kapsel met hairextensions knippen of snijden.
Prijs € 19,95

cursus-school-kapperschool-roc

College Hairextensions op uw school of opleidingsinstituut

Het ROC te Nijmegen heeft het voortouw genomen om het vak hairextensions bij de kapperopleiding aan te bieden. In samenwerking met Haar-Expert Sylvia Bruens van Original Socap is er passend lesmateriaal ontworpen. De eerste Gast Colleges Hairextensions zijn met veel enthousiasme ontvangen en de volgende ROC’s staan al in de agenda. Scholen die meer informatie willen ontvangen over dit College kunnen een email sturen naar info@orginalsocap.nl

Erkend Leerbedrijf SBB

Enige in Nederland: Erkend Leerbedrijf SBB Beroepsonderwijs

Socap Original (Total Hair Academy B.V.) is het enige hair extensions bedrijf dat door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) wordt erkend.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen ze de beroepspraktijkvorming (bpv).

Als erkend leerbedrijf voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  1. Je biedt de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij/zij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. Je stelt een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Je maakt tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn/haar taak te laten uitvoeren.
  3. Je bent bereid om samen te werken met de school en SBB en je verstrekt daartoe de benodigde informatie.
  4. Je gaat akkoord met vermelding van je bedrijfsgegevens op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een leerplaats (stage of leerbaan) zoeken in het mbo.