Home » Shop » Microring Extensions I-tip 50cm

Microring Extensions I-tip 50cm

 20,00 excl. BTW

Microring hairextensions of  I-tip, nano extensions 50cm.

De micro extensions hebben de hoogste kwaliteit zoals u van Original Socap kent. Wij geven de voorkeur aan microringen met een sciliconen laagje om uitglijden te voorkomen. Verpakt per 25 stuks.

Artikelnummer: SO-Microring Categorieën: , , ,
Leeg Selectie

Beschrijving

Microring hairextensions of  I-tip, nano extensions van Original Socap.

De microring extensions hebben de hoogste kwaliteit zoals u van Original Socap kent. Onze verpakking gaat per 25 stuks. Wij garanderen dat Original Socap 100 % human hair gebruikt van de hoogste kwaliteit. De extensions blijven ongeveer 3 tot 4 maanden zitten. Het grote voordeel is natuurlijk dat deze haarextensions kunnen worden hergebruikt. De extensions zijn op dit moment alleen nog leverbaar in 50 cm met de structuur stijl haar. Verpakt per 25 stuks.

Benodigdheden:

  • Micro ring hairextensions worden vastgemaakt met een microring. Wij geven de voorkeur aan microrings met een siliconen laagje om uitglijden te voorkomen.
  • Je hebt ook een micro ring tang nodig waarmee je de extensions kunt plaatsen. Met dezelfde tang kun je de extensions dan ook weer heel gemakkelijk verwijderen.
  • Een micro ring naald om het gewenste plukje haar door het ringetje te trekken.
  • De extensions heb je natuurlijk ook nodig.

Voordelen:

  • Micro ring hairextensions zijn veilig voor het haar.
  • Bij het plaatsen van I-tip extensions komt er geen warmte aan te pas en is het veilig voor het eigen haar.
  • Je kunt de microring extensions zo vaak herplaatsen als je wil.
  • Bij het verwijderen selecteer je de goede extensions van de dunne hairextensions en die kun je dan makkelijk vervangen. Zonder dat je een heel hoofd aan haarextensies hoeft aan te schaffen. Dit is dan ook goedkoper.

Cursus: Neem een of vriendin mee en plaats de extensions onder begeleiding.

Het is mogelijk om een model mee te nemen en de Cursus Masterclass hairextensions bij ons te volgen. Deze duurt 1 dag en u zet dan gelijk een haarverlenging bij uw model. De kosten van deze cursus zijn slechts € 50,- De materialen mag je van ons lenen en de extensions en microringen kun je ter plaatse dan bij ons aanschaffen. Deze cursus is inclusief knippen en stylen En je hebt geen kappers ervaring nodig om deze cursus te volgen.

Tip: Zit uw kleur er niet bij kunt u ook ons huismerk bekijken

Extra informatie

Kleur

1B Zwart, 2, 4, 6, 8, 10, 9, 12, 24, 20, DB2, DB3, DB4, 140, 1001, 26, 27, 17, 130, 32, 33, 35, 530, Grijs, Lichtgrijs, 2/17, 14/20, 6/12, 6/DB3, 8/26, 18/24, 6/27, 20/27, 32/130

Verzorging

verzorging-alles

Verzorging van Original Socap Hairextensions

Wij adviseren om de verzorgende producten van Original Socap te gebruiken.
Deze producten zijn het beste afgesteld om onze hairextensions perfect in conditie te houden.
Producten van Original Socap zijn goed zowel voor de hairextensions als voor je eigen haar.
Hairextensions hebben een intensieve verzorging nodig van minimaal 3 Original Socap haarproducten. Namelijk shampoo, masker en serum !
Op onze website kunt u kiezen uit verschillende producten en verzorgende lijnen.

1.  Original Socap SHAMPOO

Deze heeft een milde reinigende samenstelling en heeft geen strippende werking op de extensions. De Shampoo van Original Socap bevat nauwelijks tot geen sulfaat.
Alleen een shampoo van Original Socap is NIET genoeg. Shampoo is een reinigend product en doet verder weinig tot niets aan verzorging.

2.  Original Socap MASKER

Een MASKER zorgt voor een intensieve voeding van de extensions en het eigen haar. Laat het masker 15 minuten intrekken en spoel hem daarna weer uit. Een MASKER kun je ook als Creme Spoeling gebruiken.  Na het wassen met de Original Socap shampoo het Masker in-maseren in de punten van de extensions en na 3 minuten weer uitspoelen.

3.  Original Socap SERUM

Houdt het haar soepel geeft glans en beschermt het haar tegen de hitte van de fohn, krultang of stijltang. Het SERUM zorgt er ook voor dat de extensions niet gaan pluizenen houden de beschermende laag intact.

Door de jaren heen zijn shampoo’s in samenstelling veranderd. Een shampoo van 10 jaar geleden heeft vandaag niet meer dezelfde samenstelling als toen. Ook onze extensions zijn in de afgelopen 10 jaar verbeterd. Ze zijn gekleurd met andere chemicalieen om het haar zachter en soepel te houden. Extensions van Original Socap bevatten een beschermende coating om het te beschermen.
Shampoo’s van een ander merk tasten de extensions aan maar ook de beschermende laag.

Het is voor ons NIET mogelijk om garantie te krijgen als u andere verzorgende producten gebruikt dan die van Original Socap. Om voor garantie in aanmerking te komen dient u ook een aankoopfactuur te kunnen overleggen van onze verzorgende producten.

Ons advies is:

Ga nooit met nat haar slapen en laat uw haar nooit nat opdrogen. U dient uw haar altijd helemaal droog te fohnen.

Original Socap
Den ilp 8
1127 PA Den ilp
tel:+31(0)20-4822510
service@originalsocap.nl – www.originalsocap.nl

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant