Sylvia Bruens Expert Hair Extensions2018-03-15T22:31:51+00:00

Sylvia Bruens 24 maart bij Topper Gezocht van SBS6

Sylvia is een echt multi-talent. Ze is zangeres, actrice, presentatrice, importeur en expert in hair extensions. Daarnaast heeft ze een eigen opleidingscentrum voor hairextensions met zelf ontwikkeld cursus materiaal en geeft daarin ook les binnen het beroepsonderwijs.

  • Finaliste Nationaal Songfestival

  • The Voice of Holland

  • Bloed, Zweet en Tranen

  • 5e Topper gezocht SBS6

  • Televisieserie: Achter gesloten deuren

Sylvia Bruens

Sylvia Bruens
Sylvia Bruensmulti-talent
Allround zangeres, presentatrice, actrice, Hair Extensions expert, schrijfster en docent.

Hair Extensions Expert

Sylvia Bruens verzorgt voor het merk Socap Original al ruim 20 jaar trainingen en cursussen in binnen- en buitenland.  Ze reist binnen en buitenland af om nieuwe technieken te leren en op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen uit Azië, Europa en Amerika.

Sylvia een veelgevraagd docent bij ondermeer het ROC Nijmegen, om les te geven aan de studenten uiterlijke verzorging in het vak hairextensions. Het ROC Nijmegen is een van de eerste kappersopleidingen, die het vak hairextensions hebben toegevoegd aan hun lessenpakket.

Sylvia is al 20 jaar importeur van topmerken hairextension als Socap Original

Sylvia is de expert van de BN’ers en kan zij vele bekende sterren rekenen tot haar clientèle.

Op www.onlinehairacademy.com staan online en klassikale cursussen en lessen. Deze zijn zeer compleet en zien er bijzonder verzorgd uit met veel beeldmateriaal dat Sylvia zelf heeft ontwikkeld. Maar ook beeldmateriaal uit de privécollectie van Sylvia Bruens zul je aantreffen in ons cursus curriculum.

Here’s The Good Stuff. Hoogtepunten van enkele Optredens.

Foto’s en videomateriaal van de afgelopen jaren zoals Topper gezocht! Maar ook Bloed, Zweet en Tranen, Songfestival en Voice of Holland!

Boek Sylvia Bruens Nu!

Wij denken mee met het organiseren van uw evenement, optreden, webinar, demonstratie, podiumshow of beurs

Een optreden als zangeres, een seminar of lezing over een speciaal hairextension onderwerp, een podium show met demonstraties op beurs of school, op maat gemaakt lesmateriaal van een uur of dagdeel, fotoshoot modemerk of fashionshow, verzorgen van vele hairstyles op filmsets en tv programma’s of als presentatrice.
Boek Sylvia Bruens Nu!