Online de cursus hairextensions volgen.

De complete leermodule wax extensions met veel uitgebreide leerstof. Je leert naast basiskennis hairextensions alles specifiek over het onderdeel wax extensions
Welkom bij de cursus Wax Extensions. Deze cursus is speciaal ontwikkeld door de hair extensions expert van Nederland Sylvia Bruens.

De cursus bestaat uit:

  • Uniek lesmateriaal dat bestaat uit 9 verschillende modules.
  •  30 hoofdstukken.
  • Duidelijke video’s foto’s en illustraties.
  • De complete cursusduur is tussen de 9 uur en 12 uur.
  • Nergens leer je zoveel over wax extensions als in deze cursus.
  • Kosten van de cursus is € 59,00

Het vak hairextensions is geen erkend vak en wordt zelfs niet gegeven op kappersscholen. Terwijl er wel een grote vraag is naar hairextensions  en er steeds meer nieuwe bevestigingsmethodes worden ontwikkeld. In deze vakopleiding leer je daarom meer dan alleen technieken die je nodig hebt, om aan de slag te kunnen bij een kapperszaak als extension specialiste. Of wil jij graag een eigen salon als extensions specialiste? Volg dan ons lesprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor jou. Zo word je opgeleid tot een professionele allround hairextension expert!

Nergens leer je zoveel over wax extensions! Gewoon thuis op je computer, tablet of smartphone.
Deze cursus is speciaal ontwikkeld door dé hair extensions expert van de BeNeLux: Sylvia Bruens.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in hair extensions. Je hebt geen vooropleiding of kapperservaring nodig. De complete cursus is in het Nederlands geschreven ondersteund met foto’s en video’s. Voor deze online cursus Haitextensions met het wax systeem heb je geen vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Je kunt direct van start.

Zorg dat je goed bent voorbereid en alle benodigdheden aanschaft om zo professioneel mogelijk de cursus te kunnen volgen. De aanschaf van een starterset is niet verplicht. De cursus is ook te volgen zonder materialen.

De praktijk wordt uitgelegd met video’s die je goed kunt bestuderen. Wil je persoonlijke begeleiding dan kun je ook Masterclasses bij ons boeken op onze locatie in Den ilp (vlakbij Amsterdam). Tijdens deze Masterclassens neem je een model mee waar je een volume of haarverlenging bij gaat plaatsen. Deze lessen kun je zo vaak boeken als je wilt. De kosten voor een Masterclass zijn € 59,00. De materialen mag je dan van ons lenen, maar het model betaald wel de extensions die je nodig hebt voor het plaatsen van de haarverlenging tijdens de les.

Tevens kun je ook een praktijk les bij ons boeken op locatie met persoonlijke begeleiding( Extensions moeten bij ons worden aangeschaft)
Heb je nog vragen over de opleiding Vakopleiding Hairextensions? Neem contact op.